21/03/18

Afterwork-podcast: Kauniita unia, oman kullan kuvia?

2 46

Tänään on Afterworkin äärellä luvassa melkoinen paljastusjakso… Tänään nimittäin keskustellaan unista sekä siitä, millaista yöllistä elämää me Afterworkin mimmit vietämme. Alitajunta on mitä kuumottavin paikka ja sinne kätkeytyy toinen toistaan oudompia ajatuksia, joista osa ilmenee sitten öisin unien muodossa. Tämänkertaisessa jaksossa tulkitaan muun muassa sitä, mitä toistuvat unet mahtavat tarkoittaa sekä tehdään tunnustuksia siitä, keistä on nähty kiihkeitä unia – joskus kohteet voivat hämmentää unien näkijää itseäänkin. Minun yleisin seksiunteni kohde ainakin on sellainen, että saatatte yllättyä!

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset myös kuuntelemaan podcastiamme esimerkiksi iTunesin sekä erilaisten podcast-sovellusten kautta. :)

Photo: Jenny Jungell

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related posts