25/05/17

Sneak peek uuteen kotiin

9 88

Terkkuja Düsseldorfin lentokentältä! Olemme parhaillaan matkalla Barcelonasta koto-Suomeen ja myönnän, että paluuta tehdään haikein mielin ja uutta reissua jo suunnitellen. On ihana palata omaan rakkaaseen kotiin, mutta myönnettävä on, että koti on vielä muuton jäljiltä melkoisessa vaiheessa… Ja keskellä yötä ennen reissua pakkaaminen ei ainakaan edesauttanut asiaa. Onneksi viikonloppuna on aikaa siivoilla.

Koti ei missään nimessä ole vielä esittelykelpoinen, mutta nappasin viime viikolla ennen reissuun lähtöä muutaman kuvan nurkista, jotka ovat jo kutakuinkin siistejä. Tavarat hakevat vielä paikkojaan eikä moni asia ole vielä välttämättä siinä, mihin sitten lopulta asettuu, mutta saattepa tästä jo pikkuruisen pilkahduksen uudesta kodistani.

Se on muuten jännä, kuinka aina ennen muuttoa suunnittelee, miten asuntoa sitten muuton jälkeen aikoo sisustaa, mitä uutta hankkia ja miten huonekaluja sijoitella. Ja kun kotiin lopulta pääsee oikeasti, suunnitelmat ehtivät muuttua monen monta kertaa. Mitä olit pääsi sisällä suunnitellut ja mittojen mukaan ajatuksissasi mallaillut, ei vain tunnukaan toimivalta oikeassa elämässä ja feng shui tuntuu osuvan paremmin kohdalleen ihan toisenlaisessa järjestyksessä.

Omalla kohdallani kävi tämän asunnon kanssa joiltakin osin juuri niin. Vaikka olin ottanut mittoja ja suunnitellut etukäteen ties mitä, olen onnellinen, etten hankkinut sänkyä lukuunottamatta uuteen kotiin etukäteen mitään, sillä lopulta huonekalut löysivät osin paikkansa ihan eri kohdista, kun olin päässäni etukäteen kuvitellut. Ja samanaikaisesti olen saanut iloita siitä, että ne ovat solahtaneet uudessa kämpässä omille paikoilleen jotenkin hurjan saumattomasti. Vielä on hankittavana muutama matto ja eteisen kalusteita sekä paljon järjestelemistä sekä erinäisten nurkissa pyörivien kasojen setvimistä, mutta kyllä siellä jo kodilta tuntuu. :)

Translation: A sneak peek to my new home. It is still a complete mess, but here are some details of the few corners that are already approaching presentable. :D

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Koti

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Oi, Ihana ja kaunis koti!

 • Oi, ihana Kallio-koti! Upeat ikkunat ja lattia!
  Ajattelin kysyä, mistä palikat ruokapöytälaatikoiden päällä? Onko ne palikoita, ruskeissa bokseissa? Muuten samanhenkistä on kuin meillä Kotimainen Sirkus-purkki ja italialainen Moka-espressokannu on meilläkin esillä
  Sitten ajattelin vielä vinkata, että huomenna on Siivouspäivä ja sieltä voi löytyä uusia aarteita kotiin! Itse olen Ruttopuistossa myymässä

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi

 • Monika

  Oi utelen heti mistä nuo henkarit ja seinällä olevat “puulaatikot” ovat?

 • Mia

  Sisustustikkaat on kivat. Mistä ne on, jos voi udella?

 • Annika

  Ihanan kodikasta. Onnea uuteen kotiin! Tuolla viihtyy varmasti, niin on nättiä ja “sinun näköistä”.

 • anumatilda

  Äh, miten tylsän näköinen asunto! Ei mitään persoonallista ja oikeasti noi kirjat kirjahyllyssä? Selkeesti et ikinä lue mitään.

  • Kiitos mielipiteestäsi, joskin tällaiset varmaan moni pitää omanaan, mikäli käytöstavat kuuluvat repertuaariin. :) Tiedoksesi, että minulla on toinen suuri kirjahylly täynnä kirjoja – ja kaikkea ei tarvitse itse omistaakaan, kun kirjasto on vieressä. Kannattaa muistaa, että muutaman blogikuvan tai -postauksen perusteella ei ihmisestä tiedä vielä paljoakaan, joten suosittelen käyttämään harkintaa, ennen kuin näitä tuomioitaan täräyttää julki. Mutta mukavaa viikkoa ja positiivisempia mietteitä sinulle!

Related posts