7/03/17

Lempeyttä lumimyrskyn keskelle

37 niklas-pachsburg-dawn

Rakastuin taas eilen musiikin äärellä, kun löysin Niklas Pachsburgin viime vuonna julkaistun, ihanan Dawn-kappaleen. Biisi sykähdytti niin kovin, että olin vahingossa lisäämässä sen kahteen kertaan soittolistoilleni, mutta Spotify huomautti tuplalisäyksestä. Tässä kappaleessa on jotain sellaista lempeyttä, joka saa katselemaan tuota ulkona pöllyävää lumimyräkkääkin hymyssä suin – lumihiutaleiden vimmainen leijailu saa jonkun runollisemman fiiliksen, kun sitä säestää kaunis kappale. Jos tykkäät Olafur Arnaldsista, tykkäät tästä. :)

Translation: Such beautiful music by Niklas Pachsburg. If you like Olafur Arnalds, you will like this!

Tags:

Categorised in: Musiikki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related posts