21/02/17

The Colder Months

43 liza-anne

Ulkona tuo sää ei näytä oikein osaavan päättää, että suuntaisiko jo kevääseen vai pitäytyisikö vielä talvessa. Mutta niin kauan, kun lämpömittarin lukemat huitelevat nollassa ja siitä alaspäin, on ihan ajankohtaista pyörittää levylautasella Liza Annen The Colder Months -biisiä. Ihastuin laulajattaren soundiin pari kuukautta sitten ja olen intoutunut kuuntelemaan häneltä useampaakin kappaletta. Jos kauniit melankoliset melodiat ja singer-songwriter-meininki innostavat, niin kannattaa tsekata. Minulle tulee Liza Annen kappaleiden äänimaailmasta ja tunnelmasta ihan mieleen Daughter.

Translation: A perfect song for the Colder Months. :) Like I’ve said about Liza Anne before: if you like Daughter, you will like this. 

Tags:

Categorised in: Musiikki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related posts