6/02/16

Uutta muotia Suomesta: Cut & Pret (+ kisa)

285 65 stocka-cut-pret-kimono6

Yhteistyössä Asennemedia & Stockmann

Siinä missä naapurimaassa Ruotsissa osataan yksinkertaisen tyylikkäiden vaatteiden suunnittelu, Suomesta sellaiset edullisemman tason kiinnostavaa vaatetta myyvät brändit ovat puuttuneet oikeastaan kokonaan. Mutta eipä hätää, sillä nyt tätä puutetta paikkaamaan on ilmestynyt ihan uusi merkki!

Stockmann on nimittäin vuoden alussa lanseerannut oman Cut & Pret -nimeä kantavan mallistonsa, joka panostaa nimenomaan tyylikkääsen skandinaavis-henkiseen suunnitteluun ja korkeaan laatuun. Malliston takana on suunnittelija Johanna Salovaara ja malliston valmistuksessa erityisesti vastuulliset arvot ovat tärkeässä roolissa.

stocka-cut-pret-mekko7

Pääsin hiljattain tutustumaan Stockan uunituoreeseen tulokkaaseen ja täytyy myöntää, että olin iloisesti yllättynyt uutuusmallistosta. Cut & Pret -kokoelma täydentyy liikkeissä kuukausittain ja sisältää siis juuri sellaisia tämän päivän henkeen sopivia ajattomia ja tyylikkäitä vaatteita, jotka ovat helposti yhdisteltävissä toisiinsa.

Kevätmallistossa näkyy välimerellistä sinivalkoista tunnelmaa, erilaisia printtikuoseja sekä muutamia nahkaisia vaatteita ja asusteita. Kokohaarukka tässä mallistossa on 34-44, mutta lisäksi valikoimaa täydentää Cut & Pret PLUS, jossa kokoja on saatavilla 54:ään asti.

stocka-cut-pret-paita2

Stockmannilta haastettiin minut valitsemaan ja stailaamaan mallistosta omat lempparijuttuni, joten tein työtä käskettyä. Näissä kuvissa näkyy siis muutamia omia suosikkejani tämän hetken mallistosta (ja lisää lemppareitani on luvassa vielä myöhemmin).

Tykästyin kovasti noihin hyvän värisiin perusfarkkuihin, kimono-malliseen neuletakkiin (jota on muuten saatavilla monessa eri värissä, mutta oma suosikkini oli tuo ruskea), beigeen neule-trenssiin, valkoiseen paitamekkoon (vai onko tuo enemmänkin vain pitkä paita?) ja mustiin kapeamallisiin housuihin sekä naiselliseen pilkkumekkoon, joista minkä tahansa voisi kuvitella mainiosti myös omaan vaatekaappiini.

stocka-cut-pret-kimono10

Saan tässä lanseeraustohinoiden yhteydessä ilahduttaa myös teitä pienellä kisalla Cut & Pret -mallistoon liittyen. Arvon lukijoiden kesken kolme 50 euron Cut & Pret -lahjakorttia Stockalle, joten osallistu ihmeessä kisaan!

Kerro tämän jutun kommenttiboksissa, mikä näistä stailaamistani lookeista tai mukaan valitsemistani vaatekappaleista innostaa sinua eniten? Kisassa on osallistumisaikaa ke 17.2.2016 asti ja muistathan jättää kommenttisi yhteyteen toimivan sähköpostiosoitteen. KILPAILU ON PÄÄTTYNYT.

PS. Jos haluat tsekata koko tämän hetkisen malliston verkkokaupan puolelta, niin se löytyy jo Stockmannin nettisivuilta.

stocka-cut-pret-mekko1stocka-cut-pret-mekko12stocka-cut-pret-takki1stocka-cut-pret-kimono2 stocka-cut-pret-paita1stocka-cut-pret-kimono8 stocka-cut-pret-4stocka-cut-pret-kimono4

Photos: Vesa Silver

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

285 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related posts