2/10/15

Pariisi, täältä tullaan!

2 119 marimekko15_0

Pikaterkut lentokentältä! Vihjasinkin tästä jo eilen Snapchatin puolella (jennipupulandia), mutta tänään ollaan todellakin jännän äärellä, sillä pääsen matkaamaan elämäni ensimmäistä kertaa Pariisin muotiviikolle! Kiitos tästä kuuluu Marimekolle, joka kutsui minut mukaan seuraamaan muotinäytöstään paikan päälle. Kyseessä on siis ensimmäinen Marimekon koskaan Pariisin muotiviikolla järjestämä näytös, joten on suuri kunnia saada olla mukana.

Lähipäivinä on siis luvassa ihania tuokiokuvia Pariisista sekä supermielenkiintoisia juttuja niin muotinäytöksestä kuin kurkistuksia backstagellekin! En malta odottaa. :)

Translation: Quick hello from the airport! I’m soon heading to Paris Fashion Week where I will be attending the first ever held fashion week show of Marimekko in Paris. So for the next couple of days there will be exciting fashion news straight from the fashion week, beautiful scenes from Paris and little sneak peeks from the backstage of the Marimekko show. Can’t wait!

Photo: Vesa Silver

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related posts