28/07/15

Viininpunainen varaslähtö syksyyn

3 50 kynnet-burgundi1.jpg

Okei, viimeisimmät neonpinkit ja glitterillä höystetyt Barbie-kynnet herättivät kanssaihmisissä sekä ihastusta että kauhistusta – ilokseni kuitenkin pääasiassa ensin mainittua. Päätin kuitenkin nyt kirkuvan pinkin jälkeen valita hyppysiini jotain vähän hillitympää, kun eilen oli kynsihuollon aika. Näin Italiassa eräällä vanhemmalla rouvalla niin kauniit oikein syvän viininpunaiset kynnet, että siitä lähtien tiesin haluavani itselleni jotain samansuuntaista. Tästä on tainnut jo muutamana vuonna tulla jokin perinne, että heinäkuussa vaihdan kesäiset neonvärit ja pastellit syksyisempään viininpunaiseen, koska muistelen, että olen ainakin kahtena vuonna tätä ennen tehnyt saman tempun. 

Tällä kertaa kynnet geelattiin kahdella eri tummanpunaisella, joista tuli yhdessä sellainen täydellinen punaviinin sävy. Pieneksi twistiksi laitettiin kummankin käden etusormeen ja nimettömään ohuen ohuella kultalankateipillä tuollaiset sirot koristeet. Ja minä suorastaan rakastan näitä! Mitäs tykkäätte muut? :)

Translation: I just love these new nails of mine, burgundy with a twist of gold. :)

Geelikynnet minulle sponsoroi Bio Sculpture.

kynnet-burgundi2.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , ,

Categorised in: Kauneus, Muoti

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related posts