4/06/15

Kevään lempihousut: culottes

14 43 jenni1.jpg

Tällä viikolla koitti taas se iloinen hetki, kun postiluukusta tupsahti jotain muutakin kuin vain laskuja: uudenkarhea keskäkuun Trendi. :) Jos olet ehtinyt jo selailla uutta numeroa, olet saattanut bongata lehden sivuilta tutut kasvot – tässä kuussa oli nimittäin jälleen minun vuoroni esitellä yksi ajankohtainen trendi. Ja kävipä niin hauskasti, että minun vuorolleni lankesi oma suosikkini tämän kevään villityksistä: lyhyet ja leveät culottes-housut. 

Culottes-tyyppiset pöksyt ovat kevään mittaan tehneet ryminällä tuloaan sekä kauppojen hyllyille että omaankin vaatekaappiini. Näen itse jotenkin tämän culottes-trendin vähän kuin jalostuneena versiona viime kesän midihame-buumista: mitta on suunnilleen sama ja muodossakin on jotakin yhteistä, mutta tässä versiossa on vain helman sijaan lahkeet. Ja culottesit ovatkin jyränneet omalta osaltani kevään pukeutumissuosikiksi monesta syystä: ne ovat ennen kaikkea tosi mukavat päällä, vyötäröltä korkea ja kapea mutta alaspäin levenevä malli imartelee kroppaa vähän kellohameen tavoin, housuiksi ne ovat hyvinkin naiselliset ja nilkat paljastava lahkeenpituus (etenkin korkokenkien kera) tekee kokonaisuudesta kevyen ja siron housujen leveästä mallista huolimatta. Ja onhan tämä nyt ihanan tervetullutta vaihtelua aivan hemmetin kauan jatkuneelle pillilahkeiden ylivallalle.

jenni2.jpg

Vaikka omaan vaatekaappiin culottes-housut ovat jo tehneet pysyvän sijansa, kiinnostavaa uutta kulmaa lehtijuttuun tarjosi paitsi se, että asuyhdistelmissä on raikkaan uudenlaista ideaa, myös se, että mukaan valikoituneet pöksyt ovat materiaaliltaan denimiä. Materiaalivalinta on tekee nimittäin vaatteelle paljon. Nämäkin housut näyttäisivät kovin erilaisilta ohuesta ja liehuvan löysästä kankaasta valmistettuina – jämäkkä denim puolestaan antaa housuille ryhtiä ja muotoa aivan eri tavoin. Tarkemmat tyyli- ja tuotevinkit voitte kurkata kesäkuun Trendistä! :)

Joko culottes-malli on tehnyt tulonsa teidän muiden vaatekaappeihin? Ja mikä on oma lemppariyhdistelmäsi tämän mallisten housujen kanssa juuri nyt?

Translation: The new Trendi June issue has arrived! And you may find a familiar face on the pages of it. :) Plus some inspiration for the culottes trend, which happens to be my favourite this spring. Have you tried culottes yet?

jenni3.jpg

Trendi Magazine June 2015

Photography: Sebastian Johansson

Style: Suvi Poutiainen

Editor: Noora Nuotio

Model: Jenni Rotonen

Tags: , , , , , , ,

Categorised in: Muoti

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related posts