12/05/15

Mustavalkoisessa jumissa

17 29 nurmi5.jpg

Mustavalkoinen väriteema pukeutumisessa jatkuu vain! Luulen, että tällä vaaleanpunaisella kuontalolla on jotain tekemistä asian kanssa… Kun hiuksissa on jo joku selkeä väri, tuntuu hiukan vaikeammalta matchailla muita sävyjä pukeutumiseen. Pastellisävyt, vihreä, pinkki sekä ruskean, sinisen ja harmaan sävyt tuntuvat pelaavan kanssa hyvin yhteen sekä tietysti se mustavalkoinen. Siitä huolimatta tuntuu, että joinakin aamuina vaatekaapilla on värien kanssa erityisen hankalaa. Tai ehkä syynä tähän väridilemmaan ei edes ole tukka, vaan olen vain muuten hakoteillä. No, mustavalkoinen on ainakin turvallinen ja helppo valinta.

Sain valita viimesyksyisen yhteistyömme tiimoilta jotakin mieleistäni kotimaisen Nurmi-merkin tämän kevään mallistosta ja tykästyin tähän hauskaan mustavalkoiseen printtikuosiin. Meinasi tulla valinnanvaikeuksia, kun molemmat samasta kuosista tehdyt mekot olivat niin kivoja, mutta päädyin lopulta edestä napitettavaan versioon, jonka voi pukea monella eri tavalla. Ilme muuttuu helposti sen mukaan, laittaako napit kiinni ylös asti vai jättääkö rennommin auki, käyttääkö mekon mukana tulevaa vyötä vai ei tai sitooko rusetin etu- vai takapuolelle. Hihoja käärimälläkin fiilistä saa muutettua ja keksinpä myös, että mekkoa voi pitää kesähelteillä kevyenä takkina, jos napit jättää kokonaan auki.

nurmi2.jpg

Jos joku muukin ihastui mekkoon ja sen hauskaan printtiin, niin tiedoksi, että kevätmallisto on myynnissä Helsingissä Nudge-liikkeessä, jossa muuten ystäväni raportin mukaan oli eilen vielä jäljellä tuota ihanaa Väskan valkoista laukkuakin, jota ei enää merkin omassa verkkokaupassa näytä olevan. :) Muualla asuvia palvelee Nurmen oma verkkokauppa, Nudgen valikoimaa verkossa myyvä Yalo sekä Nurmen oma putiikki Lahdessa ja muut nettisivuille listatut jälleenmyyjät.

Translation: I’m having some sort of a black and white period clothingwise. I don’t know if it’s the pink hair or what but I’ve really had difficulties with colours lately. Well, black and white is always a safe choice! This lovely print dress is by a Finnish brand called Nurmi and I love the versatility of it: the look changes completely depending on whether you button it all the way up or not, use the belt or not, tie the belt to the front or back, roll up the sleeves or keep all the buttons open and wear it as a jacket. :)

nurmi6.jpg

Mekko // dress Nurmi Clothing*, laukku // bag Väska*, kengät // shoes & Other Stories, sormus // ring Efva Attling*

* saatu blogin kautta / gifted

nurmi9.jpg nurmi3.jpgnurmi1.jpg nurmi7.jpg

Photos: Vesa Silver

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related posts