29/10/14

Ihana Kolonaki AW14

5 14 kolonaki1.jpg

Muistattekos, kun joskus viime keväänä esittelin täällä blogin puolella aivan ihastuttavan espanjalaismerkin nimeltä Kolonaki. Tyylillisesti hiukan kotoista Samujiamme muistuttava brändi on erikoistunut ihanan naisellisiin kellohelmoihin ja vintage-viboilla höystettyyn ajattomaan designiin. Menetin täysin sydämeni merkille tuolloin ja nyt törmäsin netissä surffaillessani Kolonakin tämän syksyn mallistoon. Jälleen kerran sydämessä läikähti niin, että tämä pitää esitellä teillekin. Aivan kertakaikkisen hurmaavia vaatteita. :) Käsi ylös muut, jotka ihastuitte!

Translation: I love love love the Spanish brand Kolonaki. Their beautiful dresses, timeless design and sophisticated vintage vibes just make my heart sing. Here are some of my favourites from the AW14 collection that is out now. :)

kolonaki2.jpg kolonaki3.jpg kolonaki4.jpg kolonaki5.jpg kolonaki6.jpg kolonaki8.jpgkolonaki7.jpg kolonaki9.jpg

Photos: Kolonaki

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related posts