15/08/14

Jonathan Wilson -konserttilippujen voittajat on arvottu!

3 18 jonathan_wilson_fanfare_press_photo_hat.jpg

Helsingin Juhlaviikkojen tiimoilta järjestetty kisa päättyi pari päivää sitten ja nyt on aika julkistaa, ketkä onnekkaat pääsevät kaverinsa kanssa ensi viikolla nauttimaan upeasta keikasta Huvilateltassa. :) Osa osallistuneista tunsi Wilsonin musiikkia entisestään ja osa oli ennakkoluulottomalla mielellä lähdössä kuulemaan jotakin ihan uutta – samaan tapaan kuin minäkin kuulin häntä ensi kerran viime kesänä Roskildessa ja ihastuin heti ensikuulemalta. Suosittelen lämmöllä tulemaan mukaan kuuntelemaan, vaikka onni ei olisikaan osunut arvonnassa omalle kohdalle, sillä viime kesän keikkaelämys oli huikea! Mutta paljastetaan nyt ensin, että ketkä onnelliset pääsevät konserttiin varmuudella… Arpaonni oli tällä kertaa seuraavien kommentoijien puolella:

Sna:

Oi, kyllä Jonathan Wilson on tuttu nimi. Ihanuus! En ole edes tajunnut, että on tulossa Suomeen. Kiitos vinkistä! Veisin ehdottomasti keikalle veljeni, joka tutustutti minut tämän miehen ihanaiseen musiikkiin muutama vuosi sitten upen Madonna coverin johdattelemana. Juhlaviikoilla ehdottomasti kiinnostaa Kimmo Pohjosen esiintyminen. Miestä kun en ole vielä livenä nähnyt, vaikka musiiikki onkin niin loistokasta.

Maarett:

Oih, ihana Jonathan Wilson! Miten minulta onkin mennyt ohi, että herra konsertoi pian Helsingissä? Miehen musiikki on minulle tuttua, mutta en ole koskaan nähnyt Wilsonia livenä, joten olisipa ihanaa päästä korjaamaan tämä virhe. Juhlaviikkoja odotan muutenkin innolla, muista esiintyjistä kiinnostaa erityisesti upea Laurie Anderson & Kronos Quartet.

Onnea voittajille! :) Käykää kurkkimassa sähköpostejanne, niin saadaan palkinto eteenpäin. Toivottavasti nähdään ensi perjantain konsertissa! :)

EDIT: Yksi voittaja unohtui matkasta ja kiitos tarkkanäköiselle lukijalle, joka huomasi asian! Tässä siis vielä kolmas voittaja – ONNEKSI OLKOON!
 

Emem:

Jonathan Wilson ei ole ennalta tuttu, mutta aion tutustua ensitilassa! Antero Lindgreniä sen sijaan haluaisin kuunnella livenä: ihanaa musiikkia, joka herättää paljon fiiliksiä. Muuten en ole tehnyt tarkkoja suunnitelmia Juhlaviikoille, mutta aion vaeltaa kaupungilla ja katsoa mitä tulee vastaan, tai etsiä netistä saman illan tapahtumia mielentilan mukaan :)

Tags: , , , ,

Categorised in: Kulttuuri, Musiikki

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related posts