5/02/14

Tummanvihreää villaa

13 20
P2028609.JPG

Ihastuin palavasti tummanvihreään väriin viime syksynä, kun Filippa K -yhteistyön myötä testasin syvän vihreää takkia stailausmielessä. Takki jäi kaupan rekkiin muiden löydettäväksi, mutta se kauniin vihreä väri on palannut mieleen toistuvasti. Ostin tummanvihreän pipon vihreän kaipuuta helpottamaan, mutta kun Tukholman reissulla tuli alerekissä vastaan täydellisen värinen jättiläismäinen villapusero superhyvässä alennuksessa, päätin tehdä haaveista totta. Ja Tukholman muotiviikon jäätävässä viimassa villapusero tuli kuin tulikin tarpeeseen – käytin sitä peräti kahtena päivänä kolmesta. Ja jo kotiuduttuanikin pusero on hakeutunut päälle jo moneen otteeseen. 

P2028628.JPG

Tällä kertaa yhdistin tummanvihreän sävyn heleään pinkkiin, joka piristää kivasti tummaa sävyä ja näyttää kalpeaa talvi-ihoa vasten raikkaalta. Villapuseron poolokaulus tarjoaa muuten aina mahdollisuuden hauskalle tukkaleikille, kun hiukset tunkee kauluksen alle, sillä lopputulos näyttää vähän siltä kuin olisi pätkäissyt kutrit polkkamittaan. Tulee lapsuus ja nuoruus mieleen tuosta polkka-lookista, koska niihin aikoihin minulla oli aina polkkatukka. Koska villapusero itsessään on melko tuollainen arkinen mukavuusvaate, niin päätin hiukan buustata ilmettä noilla lempparikorviksillani, joita esittelinkin jo muutama päivä sitten. Minusta kontrasti turvaneuleen ja blingbling-korvisten välillä on aika hauska. :)

P2028627m.jpg

Ihana vihreä muhkupuseroni on muuten kutakuinkin täydellinen, mutta tuo hiukan pörröinen neulepinta kerää sellaista nöyhtää ja tuntuu, että koko kämppä on täynnä vihreitä karvapalloja. Nöyhdän saa helposti nypittyä neuleen pinnasta pois (vaikka sitä kuvissa näköjään hiukan onkin) eli sinänsä se ei ole ongelma, mutta vihreiden karvapallojen juostessa kilpaa villakoirien kanssa taidan joutua jatkossa imuroimaan vähän useammin  tämän kaverin kanssa asuessani. Tosin ehkä se ei olekaan laiskalle imuroijalle huono asia… 

P2028617.JPG

Takki Isabel Marant pour H&M*, tummanvihreä villapusero & Other Stories, farkut Never Denim / BikBok*, korkonilkkurit Clou / Nilson, nahkahansikkaat Calvin Klein*, nahkalaukku Lumi Accessories*, korvakorut Glitter*, huulipuna Diego Dalla Palma (sävy 53)

Kaikki *-merkityt tuotteet on saatu blogin kautta.

P2028586.JPG
P2028625.JPGP2028600.JPG
Kuvat: Wikke / Luukku

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related posts