10/04/13

Farkkuinspiraatiota

12 32 P4094201.JPG

En malta odottaa, että saisin näyttää teille kuvia tästä uudesta kodista, mutta vielä on sen verran viilattavaa tehtävänä, että hoidetaan ne ensin pois alta, ennen kuin paljastetaan sen enempää. :) Olen ollut viimeisten viikkojen aikana jokseenkin busy bee kaiken mahdollisen kanssa ja eilen ehdin tehdä pikareissun Tukholmaan työn merkeissä. Esprit esitteli rapakon takana uutta Denim Division -mallistoaan, joka lanseerataan kesäkuussa ja kävin kurkkimassa malliston vaatteita hiukan ennakkoon ja tapaamassa sen suunnittelijaa. Itse asiassa malliston taustalla olevan Rosey Cortazzi ei olekaan ihan mikään turha tyyppi farkkuskenessä, sillä naisen aiempiin työnantajiin kuuluvat muun muassa ikoniset farkkubrändit Levi’s ja Diesel. :)

P4094220.JPG

Oli todella kiinnostavaa päästä kuulemaan tarkemmin farkkujen valmistusprosesseista, materiaaleista ja ylipäänsä siitä, miten suunnittelu etenee ja mitä kaikkea siinä pitää ottaa huomioon. Kävi nopeasti selväksi, että nyt keskustellaan alan todellisen ammattilaisen kanssa. Luvassa on myöhemmin vielä lisää Roseyn mietteitä, mutta tuumasin, että voisin tähän väliin antaa teillekin ennakkokurkkauksen tuohon kesällä ilmestyvään ensimallistoon. Minua mallistossa inspiroivat erityisesti nuo hauskoilla yksityiskohdilla terästetyt farkkupaidat, kukkafarkkujen kaksipuoleinen kuosi, erilaiset kohokuvioinnit sekä malliston avainjuttuihin kuuluva unelmanpehmeä denim, joka on siis tämän malliston uusi innovaatio. Ideana tuossa on ollut, että kangas olisi kuin toinen iho ja suunnittelija kertoi, että on testauttanut ja venytyttänyt kankaita loputtomat kerrat, jotta voisi olla varma, etteivät ne lörpähdä käytössä. Monien aamulla napakoiden ja iltapäivästä lörpähtäneiden farkkujen omistajalle tuo on aika hyvä uutinen! Myöhemmin saatte vähän tärppejä farkkusuunnittelijalta, että mitä kaikkea farkkuostoksilla kannattaakaan ottaa huomioon ja mitä farkkumaailman trendeissä on luvassa tulevaisuudessa. Mutta miltäs näyttää silmiinne tämä mallisto? :)

P4094205.JPG

Vannoutuneelle farkkutytölle nuo rekit olivat aikamoinen paratiisi. :)

P4094221.JPG

Näiden farkkujen juju on värityksessä, joka on edestä hyvin tummansinen ja takaa musta. 

P4094226.JPG p4094202.jpg

Näissä housuissa kuviokuosi on piilotettu nurjalle puolelle ja se kuultaa kankaan läpi vain haaleana. 

P4094203.JPG

Liukuväritrendi näkyy mallistossa myös.

P4094235.JPG P4094204.JPG

Monissa malliston vaatteissa on kohokuvio-koristeluita.

P4094206.JPG P4094231.JPG

Farkkutakin nahkalta näyttävät hihat ovat todellisuudessa pintakäsiteltyä denimiä. 

P4094208.JPG

Facehunter on ollut mukana Esprit’n kampanjassa ja kuvannut kamppiskuvat. :)

P4094239.JPG

Ruutupaita on saanut Rosey Cortazzin käsissä ihan uudenlaisen muodon.

P4094211.JPG P4094210.JPG P4094241.JPG P4094242.JPG

Mallistossa on mukana myös nahkatakki.

P4094213.JPG

Ihastuin itse näihin hauskoihin länkkäri-henkisiin paitoihin, jotka ovat suunnittelijan mukaan saaneet inspiraationsa Isabel Marantin viime syksyn mallistosta.

P4094214.JPG P4094247.JPG

Yksi iso trendi pillifarkuissa ovat vajaamittaiset tai juuri nilkan korkeudelle päättyvät lahkeet. 

P4094246.JPG P4094257.JPG

Myös vakosametti on saanut indigonsinisen värin.

P4094251.JPG P4094259.JPG

Tiesittekö, että tällaista taskua kutsutaan smileyksi sen vuoksi, että se muistuttaa hymyilevää suuta? :D

P4094244.JPG

PS. Ihan vain selkeyden nimissä ja mahdollisia kyselyitä ennakoiden, niin tämän jutun taustalla ei ole mitään yhteistyötä. Kuten olen kertonut monet kerrat aiemminkin, kun kyseessä on yhteistyö, asia ei jää epäselväksi lukijalle. :) Minusta tässä vain oli paljon kivaa ja inspiroivaa asiaa, joten on ilo esitellä sitä myös teille! 
 

Tags: ,

Categorised in: Elämä, Muoti

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related posts