8/04/13

Mielenrauhaa maljakossa

7 37 P4044142.JPG

Totesin edellisen kerran muuttaessani uuteen asuntoon, että muutto vaatii kukkasia. Kun esteetikko joutuu viettämään sen pahvilaatikkoräjähdyksen ja muuttokaaoksen keskellä aikaa, on oltava jotakin kaunista ja rentouttavaa, mihin katseensa voi ahdistuksen hetkellä suunnata. Ja edellisen muuton yhteydessä ostin tähän tarkoitukseen ison kimpun oksaneilikoita, joille raivasin sotkun keskeltä yhden puhtaan nurkan ja tuijottelin sinne sitten zen-hyminöiden kera, kun epätoivo meinasi iskeä. :D Niinpä olin tällä kertaa kaukaa viisas ja marssin hetimiten muuton jälkimainingeissa kukkapuotiin ostamaan itselleni mielenrauhaa.

P4044103.JPG

Tykästyin viime keväänä suloiseen afrikantähdikkiin, jossa on kauniit valkoiset kukat. Totesin tuolloin, että kyseinen kukka näyttää siltä kuin tankoparsa olisi puhjennut kukkaan – ja siltä se näyttää minusta vieläkin. ;) En oikein tiedä mitä tapahtui, sillä edellisen kerran viikkotolkulla maljakossa kestäneiden kukkien varret mätänivät tällä kertaa vaasissa ihan parissa päivässä pilalle. Onneksi huomasin tilanteen, kun maljakon vesi meni oudon näköiseksi ja sain kukat vielä pelastettua. Napsin vain veden alla olleet varret katki ja tuikkasin puolella lyhentyneet kukkaset matalampaan maljakkoon. Toivon mukaan saan nauttia näistä nyt vielä monta päivää. :) Olen itse täydentänyt maljakkokokoelmaani huolella, koska sopivassa vaasissa kukat pääsevät aina parhaiten esille ja pätkityillekin varsille löytyy sitten aina sopiva maljakko!

P4084181.JPG P4084182.JPG

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Koti

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related posts